Systeem eisen voor Assassin's Creed Chronicles: China

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Assassin's Creed Chronicles: China?

ANTWOORD:

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1, Windows 8 of Windows 8.1 (beide 32 en 64bit versies)
Processor: Intel Core 2 Duo E8200 @ 2.6 GHz of AMD Athlon II X2 240 @ 2.8 GHz
RAM: 2 GB
Video Kaart: nVidia GeForce GTS450 of AMD Radeon HD5770 (1024MB VRAM met Shader Model 5.0 of hoger) (zie ondersteunde lijst)*
DirectX: DirectX juni 2010
Geluid:
DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 3 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers
Internet: Broadband connectie

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1, Windows 8 of Windows 8.1 (beide 32 en 64bit versies)
Processor:  Intel Core i3 2105 @ 3.1 GHz of AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 4 GB
Video Kaart: nVidia GeForce GTX 470 of AMD Radeon HD5870 (1024MB VRAM met Shader Model 4.0 of hoger) (zie ondersteunde lijst)*
DirectX: DirectX juni 2010
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 30 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers
Internet: Broadband connectie

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
nVidia GeForce GTX 450 of beter, GTX 500, GTX 600, GTX 700 series;
AMD Radeon HD5770 of beter, Radeon HD6000, HD7000, R7 200, R9 200 series

Let Op:  Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.