Verbindingsproblemen in Rainbow 6 Siege op de PC

VRAAG:

Tijdens het spel ervaar ik problemen met de online functies. Wat kan ik doen?

ANTWOORD:

Als je lag, onderbrekingen of andere problemen ervaart met betrekking tot het spel's connectiviteit, zijn er enkele stappen die u kunt proberen. We zullen deze in deze FAQ in een lijst opnoemen, beginnend met de meest elementaire stappen. We raden u aan dat u deze volgt in de volgorde dat deze zijn opgenoemd, hieronder..

Houd er rekening mee dat je de poortinformatie nodig zal hebben voor stap 3. Deze zijn de poorten die je nodig hebt voor Rainbow Six: Siege:

Uplay PC:
TCP: 80, 443, 13000, 13005, 13200, 14000, 14001, 14008, 14020, 14021, 14022, 14023, 14024

Game Ports:
UDP: 6015

Hier is een lijst met stappen die u kunt proberen:

1. RESET DE NETWERK HARDWARE
2. SOFTWARE CONFLICTEN
3. PORT FORWARDING
4. HOSTS BESTAND
5. FLUSH DNS
6. EXTERNE BEPERKINGEN

Voor meer informatie over het in-game connectie icoon, controleer dit artikel.

Als u nog steeds problemen ondervindt na het proberen van deze stappen, neem dan gerust CONTACT met ons op!