Verbindingsproblemen in Rainbow 6 Siege op de PC

VRAAG:

Tijdens het spel ervaar ik problemen met de online functies. Wat kan ik doen?

ANTWOORD:

Als je lag, onderbrekingen of andere problemen ervaart met betrekking tot het spel's connectiviteit, zijn er enkele stappen die u kunt proberen. We zullen deze in deze FAQ in een lijst opnoemen, beginnend met de meest elementaire stappen. We raden u aan dat u deze volgt in de volgorde dat deze zijn opgenoemd, hieronder..

Voordat u de dikke connectiviteits probleemoplossingen uitvoert, moet u begrijpen dat uw internetprovider (ISP) en de manier waarop u de verbindingssnelheid deelt, een grote rol spelen in uw ervaring van het spel. Als u via wifi bent verbonden, moet u ook In het achterhoofd hebben dat u uw spelervaring op het slagveld kunt verbeteren door in plaats daarvan via een Ethernet-kabel te verbinden.

Aanvullend, mocht u NAT gerelateerde problemen, of vragen hebben, dan kan dit artikel de situatie wellicht verduidelijken.

Hier is een lijst met stappen die u kunt proberen:

1. Reset de netwerk hardware
Hiermee kan uw netwerkhardware een verse verbinding met uw ISP aanmaken

2. Software conflicten
Zorg ervoor dat er geen software actief is op je PC die invloed kan hebben op je verbinding

3. Zet UPnP aan
Sommige spelers hebben gemeld dat deze stap hen hielp om hun connectiviteitsprobleem op te lossen. UPnP staat voor Universal Plug and Play en is een functie waarmee applicaties automatisch poorten doorstuurt. Het kan worden in- of uitgeschakeld in de instellingen van uw router. Vanwege het aantal verschillende router modellen op de markt zijn we niet in staat om u precies vertellen hoe u dit kan doen op uw huis router. Wij stellen voor dat u de handleiding van de router raadpleegt of contact opneemt met uw internetprovider als u twijfelt.

4. Poort forwarding
Hierdoor kan de communicatie van de game server rechtstreeks worden doorgesluisd naar de pc en vice versa.

Deze zijn de poorten die je nodig hebt voor Rainbow Six: Siege

Uplay PC:
TCP: 80, 443, 13000, 13005, 13200, 14000, 14001, 14008, 14020, 14021, 14022, 14023, 14024

Game Ports:
UDP: 6015

5. Hosts bestand
Dit zorgt ervoor dat een verouderde configuratie de verbinding niet kan blokkeren

6. Flush DNS
Verkrijg een up-to-date IP-adres van de web service waarmee u wilt verbinden

7. Externe beperkingen
Bekijk andere factoren die uw verbinding kunnen beinvloeden

Voor meer informatie over de in game-connectiviteit icons, raadpleeg dit artikel.

Als u nog steeds problemen ondervindt na het proberen van deze stappen, neem dan gerust contact met ons op!