Wat zijn de systeem eisen voor Grow Home?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Grow Home?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1 of Windows 8/8.1 (beide 32/64bit versies)
Processor: Intel Core2Duo E7300 @ 2.5 GHz of AMD Athlon II X2 240 @ 2.8 GHz
RAM:2 GB
Video Kaart: nVidia GeForce GTS 450 of AMD Radeon HD5670 (1024MB VRAM)
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 1 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1 of Windows 8/8.1 (beide 32/64bit versies)
Processor: Intel Core i3 550 @ 3.0 GHz of AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz of beter
RAM: 4 GB
Video Kaart: nVidia GeForce GTX560Ti of AMD Radeon HD6870 (1024MB VRAM)
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 1 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers