Assassin's Creed Unity: Secrets of The Revolution ULC Pack

VRAAG:

Hoe kan ik de Assassin's Creed Unity: Secrets of The Revolution ULC Pack downloaden en spelen?

ANTWOORD:

Wat is inbegrepen in the Secrets of The Revolution ULC Pack?
3 Missies (Iconen zullen verschijnen op de map na sequentie 3 memory 1)
  • Chemical Revolution; American Prisoner; Killed by Science (U Moet de eerste moord-mysterie voltooien voordat u toegang krijgt)

6 Pieces of Gear (Kan worden gebruikt vanuit het gear menu na sequentie 3 memory 1)

• Siege of Maastricht Hood
  • National Guard Broek
  • Addorsed Eagle Riem
  • Athos Duel Shirt
  • Black Musketeer Rijbroek
  • La Tour d’Auvergne Bracer

8 Wapens (Kan worden gebruikt vanuit het wapenmenu na sequentie 3 memory 1)

• Maple Jachtgeweer
  • Over-Under Pistool
  • Razorhead Speer
  • Armorsplitter Bijl
  • Parade Pistool
  • Pappenheimer Rapier
  • Hooked Impaler
  • Sabre of Honour

Hoe kan ik de Assassin's Creed Unity: Secrets of The Revolution ULC Pack downloaden en spelen?

PC (Uplay Version)

Als je de Assassin's Creed Unity Season Pass hebt, zal deze content automatisch ontgrendeld worden voor u.

1. Log in op uw Ubisoft-account.
2. Ga naar de games bibliotheek en selecteer Assassin's Creed Unity.
3. Start Assassin's Creed Unity.
4. Ga naar de menu-opties in het spel, dan Estore> downloadbare content en selecteer de ULC pakket en kopen.
5. Eenmaal gekocht ga naar de menu-opties in het spel dan Estore> downloadable content en controleer of deze is geïnstalleerd.
6. Als de inhoud zegt 'geïnstalleerd' moet je in staat zijn om toegang tot de inhoud hierboven vermeld te krijgen.

PC (Steam Version)

Als je de Assassin's Creed Unity Season Pass hebt, zal deze content automatisch ontgrendeld worden voor u.

1. Log in op uw Steam-account.
2. Ga naar de games bibliotheek en selecteer Assassin's Creed Unity.
3. Start Assassin's Creed Unity.
4. Ga naar de menu-opties in het spel, dan Estore> downloadbare content en selecteer de ULC pakket en kopen.
5. Eenmaal gekocht ga naar de menu-opties in het spel dan Estore> downloadable content en controleer of deze is geïnstalleerd.
6. Als de inhoud zegt 'geïnstalleerd' moet je in staat zijn om toegang tot de inhoud hierboven vermeld te krijgen

Xbox One

Als je de Assassin's Creed Unity Season Pass hebt, zal deze content gratis te downloaden zijn.

1. Zet uw Xbox One aan en log in op je Xbox-account.
2. Ga naar de Xbox Markt en zoeken naar Unity.
3. Selecteer Secrets of The Revolution ULC Pack en klik op downloaden of kopen.
4. Eenmaal gedownload ga naar de menu-opties in het spel dan Estore> downloadable content en controleer of deze is geïnstalleerd.
5. Als de inhoud zegt 'geïnstalleerd' moet je in staat zijn om toegang tot de inhoud hierboven vermeld te krijgen

PS4

Als je de Assassin's Creed Unity Season Pass hebt, zal deze content gratis te downloaden zijn.

1. Zet uw Playstation aan en log in op je PS-account.
2. Ga naar de PSN Store en zoeken naar Unity.
3. Selecteer Secrets of The Revolution ULC Pack en klik op downloaden of kopen.
4. Eenmaal gedownload ga naar de menu-opties in het spel dan Estore> downloadable content en controleer of deze is geïnstalleerd.
5. Als de inhoud zegt 'geïnstalleerd' moet je in staat zijn om toegang tot de inhoud hierboven vermeld te krijgen