Wat zijn de systeem eisen voor Heroes of Might & Magic III HD?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Heroes of Might & Magic III HD?

ANTWOORD:

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 - beide 32/64bit versies
Processor: Intel Core2 Duo E4400 @ 2.0 GHz of AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2.0 GHz
RAM: 2 GB
Video Kaart:  nVidia GeForce 8800GT of AMD Radeon HD2900 (256MB VRAM of meer met Shader Model 4.0) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Peripherals: Toetsenbord, Muis

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 - beide 32/64bit versies
Processor: Intel Core2 Duo E6600 @ 2.4 GHz of AMD Athlon64 X2 5600+ @ 2.8 Ghz
RAM: 3 GB
Video Kaart: nVidia GeForce 9800GT of AMD Radeon HD3870 (512MB VRAM met Shader Model 5.0) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Peripherals: Toetsenbord, Muis

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
nVidia GeForce 8800GT or better, GeForce 9, GT200, GT400, GT500, GT600, GT700 series
AMD Radeon HD2900 or better, HD3000, HD4000, HD5000, HD6000, HD7000 series, R series