Assassin's Creed Unity Dead Kings DLC

VRAAG:

Hoe te downloaden en toegang te krijgen tot de Dead Kings DLC

ANTWOORD:

Kijk op de onderstaande informatie over het downloaden van de Dead Kings DLC

PC (Uplay Version)

1. Log in op uw Ubisoft-account.
2. Ga naar de games bibliotheek en selecteer Assassin's Creed Unity.
3. Druk op de play-knop om Assassin's Creed Unity te starten en u zal gevraagd worden om de Dead Kings DLC te downloaden.

PC (Steam Version)

1. Log in op uw Steam-account.
2. Ga naar de games bibliotheek en selecteer Assassin's Creed Unity.
3. Start Assassin's Creed Unity en de Dead Kings DLC zal automatisch downloaden.

Xbox One

1. Ga naar de Marktplaats en zoek naar Dead Kings.
2. Ga naar Dead Kings en download het.

PS4
1. Ga naar de PSN Store en zoek naar Dead Kings.
2. Ga naar Dead Kings en download het.

Kijk op de onderstaande informatie over hoe u de Dead Kings DLC kan starten

1. Om toegang te krijgen tot de Dead Kings moet je de nieuwste patch-update hebben geïnstalleerd.
2. U moet Sequentie 4 hebben afgerond in je spel.
3. Bekijk de kaart en zoek het pictogram 'F' en reis naar die locatie (het ligt aan de Cafe Theatre)
4. Loop naar de wagen en wordt u gevraagd om de Dead Kings DLC te starten.

Kijk op de onderstaande informatie over hoe u de Lantaarn gebruikt

In Assassin's Creed Unity Dead Kings is er een nieuwe functie die beschikbaar is.

Je pakt de lantaarn in de eerste hoofdverhaal missie, terwijl ondergronds in de grotten en tunnels. Je maakt ook kennis met de nieuwe olie potten, die selecteerbaar worden wanneer uw lamp een vulling nodig heeft.

Hier blijft de lantaarn aan en hangt aan Arno's riem wanneer je hem nodig hebt. Je zou geen problemen hebben in het oplossen van de puzzels die de lantaarn nodig heeft.

Om de lantaarn te gebruiken:

PC - R-toets op het toetsenbord of de linker joystick op de Xbox 360 controller
Xbox One - Houd de linker joystick  ingedrukt
PS4 - Houd de L3-knop ingedrukt

De actie om de lantaarn te gebruiken wordt al gebruikt in het spel (om uw pistool of geweer herladen) dus dit dubbel gebruik kan verwarrend zijn. Maar je hoeft de toets alleen maar in te drukken en houd de gewenste knop voor een paar seconden aan.