Wat zijn de systeem eisen voor Assassin's Creed Unity?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Assassin's Creed Unity?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 (alleen 64bit versies)
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz of AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
RAM: 6 GB
Video Kaart: NVIDIA GeForce GTX 680 of AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 50 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 8.1 (alleen 64bit versies)
Processor: Intel Core i7-3770 @ 3.4 GHz of AMD FX-8350 @ 4.0 GHz  of beter
RAM: 8 GB
Video Kaart: NVIDIA GeForce GTX 780 of AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 50 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA GeForce GTX680 of beter, GTX700, GTX900 series
AMD Radeon HD7970 of beter, Radeon R9 200 series

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

UPLAY PC:
Dit spel heeft een eenmalige online activatie via Uplay PC.
Maak een nieuw Ubisoft account aan via Uplay PC of Uplay.com of log in met uw bestaande account om de Unieke code dat bij uw spel komt te verbinden aan uw account.

Nadat u het spel eenmalig online heeft gestart zou u zowel online als offline kunnen spelen. Niet alle spel opties zullen beschikbaar zijn in de offline modus.