Exclusieve content voor South Park: The Stick of Truth

VRAAG:

Ik heb South Park: The Stick of Truth vooraf besteld, waar kan ik mijn pre-order bonus inhoud vinden?

ANTWOORD:

Start met het ingeven van uw exclusieve content code met de onderstaande stappen:

Xbox 360
1. Druk op de Xbox gids knop.
2. Navigeer naar de Games tab.
3. Selecteer Redeem Code en vul je 25tekens Xbox 360 code in.

PlayStation 3
1. Via de XMB, scroll naar het PSN menu en selecteer Account Management.
2. Select eerRedeem Code.
3. Vul je12tekens PSN code in.

PC
1. Start de Steam client en log in je Steam account.
2. Klik op het Spel Toevoegen menu.
3. Kies Activateer een Product op Steam...
4. Enter your 15 digit Steam code.
5. Follow the on-screen instructions to complete the process.

Uw inhoud vinden
Eens je de code hebt ingegeven, zla je inhoud beschikbaar zijn na het voltooien van de gevechtstraining (Kupa Keep introductie). Je kan je inhoud vinden in de speelgoedkist in je slaapkamer.

1. Na het voltooien van de training (Kupa Keep introduction), ga terug naar huis en ga naar je Speelgoedkist.
User-added image

2. Selecteer Opslag.
User-added image

3. Selecteer je nieuwe inhoud.