Wat zijn de systeem eisen voor Trials Fusion PC?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Trials Fusion PC?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows Vista SP2 of Windows 7 SP1, Windows 8 (beide 32/64 bit versies).
Processor: Intel Intel Core i3 550  @ 3.2 GHz  of AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
RAM: 3 GB
Video Kaart: nVidia GeForce GTS450 of AMD Radeon HD5770 (1024MB VRAM met Shader Model 5.0 of hoger) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 8 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360, Xbox One of PS4 controllers

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows Vista SP2 of Windows 7 SP1, Windows 8 (beide 32/64 bit versies).
Processor: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz of AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 4 GB
Video Kaart: nVidia GeForce GTX 560 Ti of beter / AMD Radeon HD7850 of beter (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 8 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360, Xbox One of PS4 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
Nvidia GeForce: GTS 450 of beter 400/500/600/700series
ATI Radeon: HD 5770 of beter 5000/6000/7000/8000/R7/R9 series

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

UPLAY PC:
Dit spel heeft een eenmalige online activatie via Uplay PC.
Maak een nieuw Ubisoft account aan via Uplay PC of Uplay.com of log in met uw bestaande account om de Unieke code dat bij uw spel komt te verbinden aan uw account.

Nadat u het spel eenmalig online heeft gestart zou u zowel online als offline kunnen spelen. Niet alle spel opties zullen beschikbaar zijn in de offline modus.