Disc import tool voor Rocksmith 2014

VRAAG:

Kan ik mijn originele Rocksmith tracks importeren in Rocksmith 2014?

ANTWOORD:

Het is mogelijk om de oorspronkelijke Rocksmith tracks te importeren in Rocksmith 2014 met behulp van de Disc Import Tool. Lees verder voor meer informatie over hoe dit te doen:

Voor PC gebruikers, is de tool is momenteel beschikbaar op Steam HIER. Opgelet: U moet eigenaar zijn van de originele Rocksmith om de ImportTool te gebruiken.

Voor PlayStation 3 / Xbox 360 gebruikers, volge de onderstaande stappen:
  1. Start het spel en u zal gevraagd worden of u Rocksmith hebt gespeeld, selecteer 'Ja' (zoals hieronder).

User-added image

2. Eens op het hoofdscherm, selecteer 'Shop'.
  3. Selecteer 'Packs'.
  4. De Disc Import Tool is hier beschikbaar.

Dingen om te controleren als u geen toegang tot de Disc Import Tool hebt:

• [PC] U moet de originele Rocksmith op uw Steam account hebben.
  • [Xbox 360] [PlayStation 3] U moet een geldig save game voor de originele Rocksmith aanwezig hebben op uw console.
  • [Xbox 360] [PlayStation 3] Je hebt 'Ja' geselecteerd als u gevraagd werd of u de originele Rocksmith hebt gespeeld.
  • [Xbox 360] Als u per ongeluk 'nee' hebt geselecteerd op de vraag of u Rocksmith hebt gespeeld, plaats je save game op een USB / externe HDD en antwoord 'ja' bij het opnieuw opstarten van het spel. Dan, zodra u de tool hebt, zet u  uw savegames terug.