Algemene Vraag en Antwoord

VRAAG:

Waar kan ik meer informatie vinden over Rocksmith 2014?

ANTWOORD:

Op welke consoles of computers is Rocksmith beschikbaar?
De originele Rocksmith is beschikbaar op de Xbox 360, PlayStation 3, en PC. De geheel nieuwe Rocksmith 2014 Editie zal beschikbaar zijn op Xbox 360, PlayStation 3, PC, en voor de eerste keer, Mac.

Kan ik mijn eigen gitaar gebruiken met Rocksmith?
Het meest waarschijnlijk antwoord is ja. Als je gitaar een standaard 1/4 "output jack" heeft voor het aan te sluiten van de gewenste Rocksmith Real Tone Kabel, dan ja, je gitaar zal werken. Als je gitaar geen jack heeft (bijvoorbeeld veel akoestische gitaren),Kan je in je lokale muziekwinkel een pick-up kopen, en je gitaar zal klaar zijn om aan te sluiten en te spelen.

Heb ik een versterker nodig om het spel te spelen?
Nee. Alles wat je nodig hebt is een TV en een compatibele console of computer. Met Rocksmith, is je tv, computer of home theatre-systeem uw versterker. Je sluit je gitaar direct aan in de console, en speel. Het is zo makkelijk.

Ik heb nog nooit gitaar gespeeld, en het lijkt moeilijk en intimiderend. Hoe wil je dat ik dit spel speel zonder voorafgaande gitaar kennis?
Rocksmith is ontworpen voor spelers van alle niveaus, of u nu een doorgewinterde pro bent of een gitaar voor het eerst aanraakt. Rocksmith past zich aan uw persoonlijke niveau aanin real time, waardoor het mogelijk is voor u om te spelen en plezier te hebben.

Ik ben een ervaren gitarist, en ik ben niet geïnteresseerd in software voor beginners. Waarom zou ik Rocksmith kopen?
Als u een ervaren gitarist bent, zal het spel dit opmerken en de hoeveelheid noten drastisch vermeerderen die je in staat om te spelen. Tot het aantal noten die 100% overeenkomen met wat de werkelijke gitaar speelt in de opgenomen song.

Heeft Rocksmith een rhythm of lead gitaar?
Beide! Rocksmith heeft regelingen waaronder leadgitaar, ritme gitaar en basgitaar. Binnen een specifiek nummer, ongeacht de gitaarpartijen, zijn alle gitaren opgenomen en beschikbaar voor u om te spelen.

Zijn er effectpedalen in het spel?
Er zijn tal van effectpedalen ingebouwd in het spel, en ze zijn allemaal de real deal. Je kan je geluiden tweaken, en samenbrengen met bijna oneindige combinaties tot je tevreden bent. Of het nu een vervorming, een vintage tremolo, of een psychedelische reverb is, we hebben het gamma afgedekt om ervoor te zorgen dat u het geluid dat u zoekt kan bereiken.

Is er multiplayer?

Absoluut. We hebben splitscreen multiplayer, waar jij en een vriend zij aan zij kan rocken in elke combinatie van gitaar en bas.

Welke nummers heb je in het spel?​
Onze altijd groeiende liedjes bibliotheek bevat een breed scala aan muziek, bekende rocksongs door hun originele artiesten verspreid over alternatieve rock, heavy metal, classic rock, en nog veel meer. Met Rocksmith kun je leren om uw favoriete muziek te spelen uit een breed scala van tijdperken en genres! Voor de meest up-to-date tracklijst, een bezoek de Muziek pagina.

Zijn er akkoordenschema's?
Ja! En ze zijn interactief. Rocksmith bevat meer dan 1000 akkoorden.

Kan ik mijn eigen muziek in het spel brengen?
Momenteel niet. Het beoogde doel van Rocksmith is op dit moment niet om opname software te zijn. We willen dat mensen zich richten op het spelen van de gitaar en plezier maken.

What’s the Rocksmith guitar cable?
Rocksmith requires a unique quarter-inch to USB cable that allows users to plug any real guitar with a quarter-inch jack directly into their Xbox 360, PlayStation 3, PC, or Mac. Developed exclusively for Rocksmith, this revolutionary cable turns the guitar’s signal from analog to digital, allowing it to be recognized and played through your hardware device. Rocksmith is bundled with the required cable, except in download versions and the Rocksmith 2014 Edition "No Cable Included" Version

Wat is de prijs van de standalone Rocksmith Real Tone Cable?​
De Rocksmith Real Tone Kabel is alleen te koop voor 29,99. Als u meer dan één hebt, kun je multiplayer spelen met maximaal twee personen.

Zal mijn kabel van de oorspronkelijke Rocksmith werken met Rocksmith 2014 Editie?
Ja. De Real Tone-kabel is compatibel en vereist voor alle versies van Rocksmith.

Is er DLC voor de game?​
JEP! Onze DLC bibliotheek bevat meer dan 100 liedjes en wordt voortdurend uitgebreid. Voor een compleet, up-to-date overzicht van wat er beschikbaar is om te downloaden bezoek de Muziek pagina.

Zal ik in staat zijn om DLC te gebruiken van de oorspronkelijke Rocksmith met de Rocksmith 2014 Editie?
Ja. Je vorige DLC aankopen zullen overdraagbaar zijn zonder enige vorm van bijbetaling, als je ze verplaatst op hetzelfde platform (dat wil zeggen bv: Uw originele Rocksmith DLC heb je op de Xbox 360-console en nu heb je een  Rocksmith 2014 Editie op PlayStation®3, dan zal dit niet werken).

Hoe zit het met de on-disc liedjes uit de origineel Rocksmith? Kan ik die spelen?
Ja! Als u nog steeds eigenaar ben van de originele Rocksmith, zult u in staat zijn om de 52 originele songs te importeren in de nieuwe Rocksmith 2014 Editie voor een eenmalige muzieklabel relicensing fee van 9,99. Als onderdeel van dit proces, zullen al deze nummers worden bijgewerkt met de nieuwe stemmingen, technieken, tonen, en andere verbeteringen nieuw voor 2014 Editie. Deze 52 songs omvatten alles behalve Eric Clapton "Run Back To Your Side" en Cream "Sunshine of Your Love", plus 3 van de 5 unlockable bonus songs. Om dit proces te starten, zal u hierom gevraagd worden als u in het hoofdmenu bent de eerste keer dat u het spel opstart of vanuit de winkel onder de "Song Import" pak.

Wat is het verschil tussen de oorspronkelijke Rocksmith en de geheel nieuwe Rocksmith 2014 Editie?​
Rocksmith 2014 Editie is helemaal nieuw. Alle originele spel functies zijn drastisch verbeterd en vernieuwd, en we hebben een hoop nieuwe toegevoegd! Bekijk onze product vergelijkingslijst voor meer informatie.

Zijn er latency problemen met Rocksmith?
Als u een merkbare vertraging ondervindt met Rocksmith, dan is het meer dan waarschijnlijk te wijten aan de specifieke opstelling die u gebruikt. Omdat iedereen een uniek arrangement heeft met hun home entertainment-systemen, hebben we stappen die u kunt nemen om dit probleem te voorkomen.

Indien beschikbaar op uw TV,  maak gebruik van de Game of PC instelling. Deze modi omzeilen extra video processing filters om vertraging serieus te verminderen.
Als de TV geen Game of PC-modus heeft, kunt u de vertraging verminderen door het uitschakelen van video processing filters. Raadpleeg de handleiding van uw TV voor meer informatie over de manier waarop u de verwerking van filters uit kan schakelen. Controleer om te zien of de console de video uitvoert op de native resolutie van uw TV. Als uw TV native resolutie 1080p is, maar de console is ingesteld op 720p, moet de TV het beeld schalen tot het hele scherm, wat bijdraagt ​​aan de input lag.
Op sommige tv's, kan HDMI-aansluitingen meer input lag geven dan de gewone component of PC-kabels. Als uw tv merkbare input lag heeft door een HDMI-aansluiting, kunt u de vertraging verminderen door over te schakelen naar component video kabels of PC kabels.
Als u externe luidsprekers gebruikt, kan het aansluiten van de audio van de console op een stereo-ontvanger of home theater systeem met behulp van analoge audio kabels, audio vertraging op te lossen. Om de on-screen noot display aan te passen naar de audio, kunt u de noten kalibreren met behulp van de Note Advance kalibratie.