Ubisoft account linken met Assassin's Creed IV Black Flag

VRAAG:

Hoe koppel ik mijn Ubisoft account met Assassin's Creed IV Black Flag?

ANTWOORD:

Als u Assassin's Creed IV Black Flag voor de eerste keer opstart, zal u automatisch gevraagd worden om uw nieuwe of reeds bestaamde Ubisoft account te koppelen. Vanaf dit scherm kan je inloggen in uw bestaande  Ubisoft account door de geregistreerde email en wachtwoord in te geven..

Opmerking: Het koppelen van uw account is optioneel, hoewel PlayStation-gebruikers zich moeten aanmelden bij Ubisoft Club zodra je level 5 bent, om toegang te krijgen tot de Multiplayer

User-added image
Inloggen in uw Ubisoft account of een nieuwe account registreren.

Als u nieuw bent bij Uplay, dan kunt u de optie 'Registreer en maak een nieuwe account aan' selecteren.
User-added image
Nieuwe gebruiker regsitratie scherm

Als u deze stap wil overslaan en uw account later wil koppelen, kunt u dit doen door op de Y knop (Xbox), Driehoek knop (PlayStation) of X knop (WiiU)  te klikken in het Multiplayer menu.
User-added image
een voorbeeld van het multiplayer scherm zonder een link met Uplay. Merk de optie op om te linken in de linker bendenhoek.

Zodra u uw account hebt aangemaakt of een reeds bestaande account hebt ingegeven, zal uw account succesvol gelinkt zijn. U kan nu gebruik maken van de voordelen die komen met Ubisoft Club. Voor alle details van wat beschikbaar is via Uplay voor Assassin's Creed IV Black Flag, klik dan HIER.