Algemene probleemoplossing voor iOS

VRAAG:

Wat kan ik doen als mijn app crasht, of ik slechte prestaties ervaar tijdens het spelen?

ANTWOORD:

Om te beginnen vragen we u om er zeker van te zijn dat u via iTunes of iCloud een back-up van uw iOS apparaat hebt, en dat iOS volledig up to date is. Heeft u hier hulp bij nodig, neem dan contact op met Apple.

Hierna kunt u de volgende stappen proberen:

1) Sluit eerst de applicatie af, en start deze opnieuw op.
2) Herstart uw apparaat als het probleem blijft bestaan.
3) Zorg er voor dat uw apparaat volledig up to date is en dat uw apparaat verbonden is met Wi-Fi.

De volgende stap kan er voor zorgen dat u opgeslagen gegevens kwijtraakt. Zorg er alstublieft voor dat u een back-up hebt van uw apparaat voordat u de volgende stap uitvoert.

4) Als u er zeker van bent dat u een back-up hebt van uw opgeslagen gegevens, verwijdert u en installeert u de applicatie opnieuw.