Algemene probleemoplossing voor Android

VRAAG:

Wat kan ik doen als mijn app crasht, of ik slechte prestaties ervaar tijdens het spelen?

ANTWOORD:

Probeer alstublieft de volgende probleemoplossende suggesties:

Houd er rekening mee, dat de stappen op uw toestel anders kunnen zijn.

- Zorg er alstublieft voor dat uw apparaat up to date is met de nieuwste software.
- U zou in de systeeminstellingen van uw apparaat moeten kunnen controleren op een software update
- Raadpleeg de handleiding van uw apparaat voor verdere instructies

- Zorg er voor dat u de nieuwste updates voor uw app hebt geïnstalleerd.
- Ga naar de Google Play Store
- Druk op de menuknop en selecteer Mijn apps
- Als er en updates is voor uw app wordt dit hier aangegeven. Druk om de app om de update te installeren

- Probeer uw apparaat te herstarten.
- Houd de aan/uit-knop ingedrukt, en selecteer opnieuw starten

- Schakel de stroombesparingsmodus uit als uw apparaat over deze functie beschikt.

- Schakel achtergrondapplicaties uit voordat u de app start
- Ga naar het Taakbeheer van uw apparaat
- Ga naar het tabblad Actief of Running
- Schakel hier de applicaties uit

- Probeer de app te starten terwijl u een volle batterij hebt.

- Probeer de app te starten terwijl u de Vliegtuigmodus hebt ingeschakeld.

Houd er alstublieft rekening mee dat de volgende twee stappen, de opgeslagen gegevens op uw apparaat kunnen verwijderen.

- Probeer de Data en Cache van deze app te legen, en de app opnieuw te starten.
- Ga naar de Applicatieinstellingen van uw apparaat
- Selecteer uw app in de lijst
- Druk op Cache legen en Data legen

- Installeer de app opnieuw
- Ga naar de Applicatieinstellingen van uw apparaat
- Selecteer uw app in de lijst
- Druk op Verwijderen
- Installeer de app opnieuw vanuit de Google Play Store

Hebben deze stappen uw probleem niet opgelost? Neem dan gerust contact met ons op! Geef ons ook alstublieft door welk apparaat u hebt, en versie van Android u gebruikt.