Exclusieve Inhoud / ULC voor Splinter Cell Blacklist

VRAAG:

Waar kan ik mijn Splinter Cell Blacklist code inwisselen en hoe vind en gebruik ik deze inhoud?

Hoe ontgrendel ik mijn extra inhoud?
Welke ULC is inbegrepen in mijn spel?
Waar vind ik mijn inhoud in het spel?

ANTWOORD:

ACTIVAEER JE INHOUD
Om je code te gebruiken voor de Extra Inhoud(ULC) of Exclusieve Inhoud, volg de onderstaande stappen:

1. Wanneer je het spel voor het eerst start, moet je je Moeilijkheidsgraad kiezen en dan zit je direct in het spel. Speel nu het eerste deel tot je de Paladin bereikt (minder dan 10 minuten speeltijd).
User-added image

2. Pauzeer je spel (Start op X360/PS3 en Esc op PC) en selecteer Extras.
User-added image

3. Selecteer Redeem Code.
User-added image

4. Vul de code in exact zoals het is geprint en selecteer Continue. PC/X360 gebruikt 19 tekens codes en PS3 gebruikers hebben 12 tekens codes.
User-added image

U zal dan een bevestiging krijgen dat de code succesvol is geactiveerd. Lees verder om te lezen wat u hebt ontgrendeld en hoe u de inhoud kan vinden.

WELKE INHOUD IS INBEGREPEN IN MIJN EDITIE
User-added image

THE 5TH FREEDOM SILVER EDITIE

- SINGLEPLAYER AND COOP MAPPEN:

o   DEAD COAST en BILLIONAIRE'S YACHT

- ONTGRENDELBARE UITRUSTING:
                     o   5 STUKKEN UITRUSTING - Goud and Amber brillen, Ghost Botten, Armored Botten en Tactical Handschoenen
                     o   5 PAKKEN - De Elite Digital Ghillie Suit, Spy Suit, Mercenary Suit, Upper Echelon Suit en Eclipse Suit
                     o   5 WAPENS - VSS Sniper Rifle, M1014 Tactical Shotgun, HK 416 Assault Rifle, F40 Pistol en de Kruisboog

User-added image

UPLAY DELUXE EDITIE

- SINGLEPLAYER AND COOP MAPPEN:
                       o   DEAD COAST en BILLIONAIRE'S YACHT

- ONTGRENDELBARE UITRUSTING:
           o   5 STUKKEN UITRUSTING - Goud and Amber brillen, Ghost Botten, Armored Botten en Tactical Handschoenen
           o   5 PAKKEN - De Elite Digital Ghillie Suit, Spy Suit, Mercenary Suit, Upper Echelon Suit en Eclipse Suit
           o   5 WAPENS - VSS Sniper Rifle, M1014 Tactical Shotgun, HK 416 Assault Rifle, F40 Pistol en de Kruisboog

- DLC VROEGE TOEGANG – DLC#1: The High Power Pack

THE PANTHER PACK – Bevat de VSS Sniper Rifle, De MBS Botten

User-added image

ULTIMATUM EDITIE

- SINGLEPLAYER AND COOP MAPPEN:
                    o   DEAD COAST en BILLIONAIRE'S YACHT

- ONTGRENDELBARE UITRUSTING:
         o   2 STUKKEN UITRUSTING - Gouden bril, Ghost Botten,
         o   1 PAK - Upper Echelon Suit

User-added image

UPPER ECHELON EDITIE

- SINGLEPLAYER AND COOP MAP:
                    o   DEAD COAST

- ONTGRENDELBARE UITRUSTING:
          o   1 STUK UITRUSTING - Gouden bril
          o   1 PAK - Upper Echelon Suit

JE INHOUD VINDEN
/!\ Voor je probeert toegang te krijgen tot je inhoud, zorg ervoor dat je je code hebt ingelost. Zie hier voor meer details /!\

COOP / SOLO MAPS
Voor toegang tot uw mappen moet u het eerste deel van het spel spelen om de Paladin te bereiken(minder dan 10 minuten speeltijd). Hier krijgt u toegang tot de kaart van de wereld, om dit te doen, ga naar de tafel in het midden van het schip en druk op de betreffende toets / knop om de SMI TE GEBRUIKEN.​

User-added image

User-added image
Billionaires Yacht map, Beschikbaar vanuit de SMI

Onder de beschikbare missies zul je Miljardairs Yacht (Ghost kaart) vinden, deze is direct toegankelijk en Dead Coast (Hunter kaart),deze is alleen toegankelijk na het voltooien van de missie Benghazi missie.

UITRUSTING EN PAKKEN (BRILLINE,BOTTEN,HANDSCHOENEN, TORSO EN BROEKEN)
Vanuit de Paladin, pauzeer het spel en selecteer Customise Gear.
User-added image

OF open de SMI (Wereld Kaart) en selecteer Customise Gear beneden in het scherm.
User-added image

Selecteer nu je character - Campaign Sam Fisher.
User-added image

Selecteer de loadout die je wil aanpassen. In het begin van het spel heb je enkel één loadout beschikbaar: Loadout A.
User-added image

Selecteer OPS Suit.
User-added image

Je kan nu de optie selecteren die je wil veranderen. een voorbeeld van de Brillen (Lights) kunt u hieronder zien.
User-added image

User-added image

WAPEN
Om je Wapens te selecteren. verander je uitrusting en verander je Loadout zoals hier boven vermeld. Je zal dan kunnen veranderen welk, Pistool, Alternatief Wapen en Speciaal wapen je wil gebruiken..

User-added image

Afhankelijk van welk wapen je zoekt, maak de selectie hieronder.

PISTOL - USP45
User-added image

ALTERNATE - ACS-12, PP19 SMG, MP510 SMG, G36C Assault
User-added image

SPECIAL - Tactical Kruisboog