Wat is goed om te weten over Uplay PC

VRAAG:

Is er iets dat ik moet weten over Uplay PC?

ANTWOORD:

De meeste Ubisoft Spellen maken gebruik van Uplay en vereisen dat u de Uplay PC software download en installeert om hier toegang tot te krijgen. Alle Uplay enabled PC games vanaf Assassin’s Creed 2 worden automatisch geupdate naar de nieuwe Uplay client bij verbinding.

Of je nieuw bent bij Uplay of al een veteraan bent - In dit artikel zullen we een paar dingen samenvatten die goed zijn om te weten.

Hoe weet ik of mijn spel gebruik maakt van de mogelijkheden van Uplay?
Hoe kan ik mijn spel activeren?
Hoe kan ik de gebruikersaccount wijzigen?
Kan ik een bepaald spel verwijderen van mijn account?
Kan ik de taal die Uplay PC gebruikt, veranderen?
Welke poorten zijn vereist zodat Uplay PC kan werken?
Ik heb problemen met de download snelheid in Uplay PC, hoe kan ik deze verbeteren?

Hoe weet ik of mijn spel gebruik maakt van de mogelijkheden van Uplay?​
Als uw spel Uplay enabled is, zal je het Uplay logo (zie hieronder) vinden op de achterkant van de doos. Dit betekent niet noodzakelijk dat uw code kan geactiveerd worden in Uplay, maar dat er bepaalde Uplay mogelijkheden beschikbaar zullen zijn zoals Beloningen, Acties, en Uplay Units.

User-added image

Hoe kan ik mijn spel activeren?​
Het activeren van een spel in Uplay PC is zeer eenvoudig. Neem een kijkje op onze speciale FAQ

Hoe kan ik de gebruikersaccount wijzigen?
Je kan op elk moment gemakkelijk veranderen van gebruikersaccount via het menu. Klik op User-added image  en selecteer Log Uit uit het menu.

User-added image

Kan ik een bepaald spel verwijderen van mijn account?
In dit artikel kunt u meer informatie vinden over het verwijderen van spellen uit uw Ubisoft account.

Kan ik de taal die Uplay PC gebruikt, veranderen?​
Om de taal die wordt weergegeven op de Uplay PC te veranderen, ga in de Uplay-instellingen door te klikken op User-added image en selecteer de taal die u wenst in de drop down selectie zoals hier getoond:
User-added image

Welke poorten zijn vereist zodat Uplay PC kan werken?

Als u de connectiviteitsproblemen van Uplay wil oplossen, neem dan eens een kijkje op deze FAQ. Het bevat alle informatie die u moet weten om de connectiviteit van Uplay PC op te lossen.

Als uw probleem is verbonden met een specifiek spel geactiveerd in Uplay, zie ook onze FAQ voor de specifieke titel.

Ik heb problemen met de download snelheid in Uplay PC, hoe kan ik deze verbeteren?
Om de download snelheid in Uplay PC te verbeteren, moet u soms de limiet van het bandbreedtegebruik veranderen van Geen naar een andere instelling die meer geschikt is voor uw verbinding. Om dit te doen, moet je naar het Instellingenmenu gaan door te klikken op.

User-added image

In het Instellingenmenu, kies het tabblad Download of scroll naar beneden tot je de schuifknop, waarmee je de download snelheid voor Uplay PC kan beheren, ziet.

User-added image

Met behulp van de schuifregelaar, stel de maximum snelheid in op de waarde die het dichtst bij uw verbindingssnelheid ligt en sla de wijzigingen op. Controleer nu uw downloads en kijk of je geen verbetering ziet. Zo niet, probeer om de limiet te verlagen met één stap. Op deze manier moet je in staat zijn om de instelling, die het beste werkt voor u, te vinden.

Heeft u vragen hierover of als u andere problemen met Uplay PC tegenkomt, aarzel dan niet om ons contact op te nemen.