Account Gerelateerde Problemen op ManiaPlanet

VRAAG:

Ik heb een probleem met mijn ManiaPlanet account. Wat moet ik doen?

ANTWOORD:

Vergeten Login
Contacteer onze support en maak een vraag aan om uw accountlogin terug te krijgen. and submit a question to retrieve your account login. Zorg ervoor dat u uw activatiesleutel, emailadres gelinkt aan de account en een afbeelding van uw aankoopsbewijs toevoegt aan uw vraag en we zullen u kunnen helpen in het terugkrijgen van uw logingegevens.

Je wachtwoord aanpassen
Klik eerst op de tegel van het spel door in je scherm te scrollen. Klik vervolgens op Opties> Profiel. U kunt nu uw profielinformatie zien.
User-added image

On this new screen, click on your hidden password in order to open a new window.

User-added image
(Profiel menu)

User-added image
(Pas je wachtwoord aan)

Houd er rekening mee dat u ook uw loginnaam en uw e-mailadres kunt wijzigen via dit zelfde profielmenu.

Een sleutel ingeven
Klik eerst op de tegel van het spel door in je scherm te scrollen. Klik vervolgens op Opties en zoek de Enter a Key optie.

User-added image

Verloren Activatie Sleutel
Contacteer onze support en maak een vraag aan om uw verloren activeringscode terug te krijgen. U moet uw accountgegevens en e-mailadres van de account meegeven

Verloren Validatie Code
Als u uw validatiecode heeft verloren, zal u een nieuwe validatiecode moeten genereren. U kunt een nieuwe validatiecode genereren door uw ManiaPlanet Player Page te bezoeken.

Wanner u zich hebt aangemeld bij uw Maniaplanet account, gaat u naar de Account Manager pagina.

User-added image

Op Account manager pagina, klikt u op de link: Validation code.

User-added image

U krijgt nu de mogelijkheid te zien om een nieuwe validatiecode aan te maken door uw e-mailadres of uw activatiecode in te voeren.

User-added image

Gedeactiveerde Sleutel
Als uw activeringscode is gedeactiveerd of het spel zegt dat u niet bevoegd bent om het spel te spelen, moet u contact opnemen met de officiële verkoper waar u het spel van heeft gekocht. Dit komt meestal door een betalingsprobleem en de verkoper kan u helpen bij het oplossen van het probleem.