De Map Editor gebruiken in Far Cry 3

VRAAG:

[PC] Hoe kan ik de Far Cry 3 Map Editor starten?

[Xbox 360 / PS3 / PC] Ik heb vragen over het gebruik van de map editor, waar kan ik hulp vinden?

ANTWOORD:

DE FAR CRY 3 MAP EDITOR STARTEN
De PC versie van de Far Cry 3 Map Editor kan gestart worden door te gaan naar de spelinstallatiefolder en te klikken op de 'bin'-map. Standaard is dit te vinden op volgende locatie: 32bit gebruikers - C:\Program Files\Ubisoft\FarCry 3\bin\
64bit gebruikers - C:\Program Files (x86)\Ubisoft\FarCry 3\bin\

Dubbelklik op de 'FCEditor.exe' bestand om het programma op te starten, zoals hieronder aangegeven.
Image VOOR HULP BIJ HET GEBRUIK VAN DE EDITOR
Voor advies bij hoe de vele aspecten van de Far Cry 3 Map Editor kan gebruiken, maak dan gebruik van onze community, waar u vragen kan stellen en tips kan vinden voor het gebruik van dit krachtige gereedschap.

Official Far Cry 3 map making forum

U ERVAART CRASHES OF FREEZES?
Als u technische problemen ervaart bij het gebruik van de editor, willen we dit horen. Zend ons een gedetailleerde beschrijving van uw probleem samen met eventuele fouten die u krijgt en stappen die u neemt voor de crash voordoet..

U kan ons direct contacteren door HIER te klikken (contacteer ons aub niet voor advies over hoe u de editor moet gebruiken).