Foutmelding voor missende d3d11.dll bestand

VRAAG:

Wanneer ik mijn spel start krijg ik de foutmelding  'De applicatie kan niet starten omdat d3d11.dll niet gevonden kan worden'. Hoe kan ik dit oplossen?

ANTWOORD:

Wanneer u de onderstaande foutmelding ontvangt, volg dan de navolgende stappen:
Image

METHODE 1 - Installeer Direct X vanaf de Disk
Om Direct X te installeren vanaf uw retail disk, plaatst u de schijf in uw PC en vervolgens onderzoekt u de inhoud. Dit kan verschillen van spel tot spel, maar over het algemeen zult u uw installer voor Direct X onder Setup \ DirectX zoals hieronder vinden:
Image
Voer dan DXSETUP.exe en volg de installatie wizard om uw Direct X bestanden te updaten.

METHODE 2 - Installeer Direct X vanaf het web
Als alternatief voor het installeren van Direct X vanaf de spel DVD, kunt u ook Direct X direct updaten via het internet. Om dit te doen ga naar de website van Microsoft hier.

Download de kleine web-installer en start het bestand. Volg nu de installatie wizard om de installatie te voltooien.
Image
Wanneer dit is afgerond zou het probleem opgelost moeten zijn.