Uplay Acties en Beloningen verkrijgbaar in Far Cry 3

VRAAG:

Welke Acties en Beloningen zijn verkrijgbaar in Far Cry 3?

ANTWOORD:

De volgende Acties en Beloningen zijn beschikbaar,
Ter informatie, U = Uplay Punten:

Actions: First Blood (10U) - Overleef in der wildernis en ontwijk piraten
Needle Exchange (20U) - Maak 25 naalden
Jungle Journal (30U) - Unlock 50 vermeldingen in het Handboek
Higher Than a Kite (40U) - Gebruik je wingsuit om het zuidelijk eiland te bereiken.

Rewards:

Een Far Cry 3 Thema voor Xbox 360/PS3 (10U) - Uplay-exclusieve Far Cry 3 wallpapers voor je PC, of thema voor je XBOX 360® / PlayStation®3

Tattoo Pak (20U) - Far Cry 3 Exclusieve tattoos voor de Tattoo editor in Multiplayer

Om toegang te krijgen tot deze inhoud, ga naar het Multiplayer menu en krijg toegang tot Mijn Setup door te klikken met je muis [PC] of op de linker thumbstick op de controllers. De exclusieve tatoeages zijn te vinden onder de Tattoo Editor.

Image    Image

Revolving gift (30U) - Speciaal wapen Cannon Pistool voor Single Player

Dit wapen kan worden gevonden door naar de winkel te gaan aan het begin van het spel of via de toegang tot de wapenselectie vanuit de safe houses. U vindt het pistool onder "Signature wapens".

Image    Image

Exclusieve Opdracht (40U) - Exclusieve Single player missie "Testing Unit"

De missie kan worden gevonden door het boven brengen van je kaart en het lokaliseren van de "unit testing" waypoint. De coördinaten hiervoor zijn X700.6, Y575.1, deze zijn zichtbaar in de rechterbovenhoek van het kaart scherm.

Image

Far Cry 3 OST (50U) - Download de officiele soundtrack in digitale content