Systeemeisen voor Far Cry 3

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor​ Far Cry 3?

ANTWOORD:

Minimale systeem vereisten

Ondersteunde OS:
Windows XP Service Pack 3, Windows Vista Service Pack 2, Windows 7 met Service Pack 1 of Windows 8
Processor: Intel Core2 Duo E6700 @ 2.6 GHz of beter, AMD Athlon64 X2 6000+ @ 3.0Ghz of beter
RAM: 2 GB Windows XP / 4 GB Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Video Kaart: 512 MB DirectX 9.0c compatibele  videokaart met Sharder Model 3.0 of hoger / NVidia 8800 of beter, AMD HD 2900 of beter
Geluidskaart: DirectX 9.0c compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
DirectX: 9.0c
Harde Schijf: 15 GB
Peripherals: Toetsenbord, Muis, controllers optioneel
Multiplayer: Breedband internetverbinding vereist voor multiplayer

Aanbevolen systeem vereisten

Ondersteunde OS:
Windows XP Service Pack 3, Windows Vista Service Pack 2, Windows 7 met Service Pack 1 of Windows 8
Processor: Intel Corei3-530 @ 2.9 GHz of beter, AMD PhenomII X2 @ 3.1 GHz of beter
RAM: 4 GB
Video Kaart: 1042 MB DirectX 11 compatibele  videokaart met Sharder Model 5.0 of hoger / NVidia 480 of beter, AMD HD 5770 of beter
Geluidskaart: DirectX 9.0c compatibele 5.1 geluidskaart met de nieuwste drivers
DirectX: 9.0c
Harde Schijf: 15 GB
Peripherals: Toetsenbord, Muis en controllers optioneel
Multiplayer: Breedband internetverbinding vereist voor multiplayer

Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA GeForce 8 serie - GeForce 8800 GTX
NVIDIA GeForce 9 serie - GeForce 9600, 9800
NVIDIA GeForce 200 serie
NVIDIA GeForce 300 serie
NVIDIA GeForce 400 serie
NVIDIA GeForce 500 serie
NVIDIA GeForce 600 serie

AMD RADEON HD 2000 serie - HD 2900
AMD RADEON HD 3000 serie - HD 3800
AMD RADEON HD 4000 serie
AMD RADEON HD 5000 serie
AMD RADEON HD 6000 serie
AMD RADEON HD 7000 serie

Laptopmodellen van deze desktopkaarten kunnen werken zolang hun prestatie in overeenstemming is met de minimale configuratie. Bekijk dit artikel voor meer informatie.