Defecte Real Tone-kabel voor Rocksmith

VRAAG:

Mijn gitaar wordt niet gedetecteerd wanneer ik probeer Rocksmith te spelen, is mijn kabel defect?

ANTWOORD:

Om u te helpen te bepalen of uw Real Tone-kabel defect is kunt u uw kabel en gitaar aansluiten op uw pc en een eenvoudige test uitvoeren. Of je nu het spel op de Xbox 360, PS3 of PC hebt, kunt u de onderstaande procedure volgen, alles wat je nodig hebt is toegang tot een pc of laptop met een USB 2.0-poort. Lees verder voor meer informatie:

1. Zet uw PC aan en sluit je gitaar aan op je USB poort met behulp van de officiële Real Tone-kabel.

2. Klik op Start, accessoires en open Geluidsrecorder
Als u gebruik maakt van Windows XP vindt u de Sound Recorder onder accessoires, entertainment

Image

Image

3. Klik op 'Start Opname' en begin een aantal noten te spelen op je gitaar. Zodra u de opname (slechts een paar seconden is genoeg) stopt, slaat u de opname op op uw systeem.

Image

4. De laatste stap is om de opname gewoon af te spelen in een media player software om te kijken of u het geluid kan horen. Vergeet niet om ervoor te zorgen dat u uw luidsprekers aanzet voordat u het bestand afspeelt.

Als u niets hoort, dan kan dit te wijten zijn aan een probleem met uw kabel. Kijk HIER voor meer informatie over hoe verder te gaan als u een defecte kabel hebt.