Hoe activeer ik de Deep Ocean DLC voor Anno 2070?

VRAAG:

Hoe activeer ik de Deep Ocean DLC voor Anno 2070?

ANTWOORD:

Om de Deep Ocean DLC  te ontgrendelen en te downloaden volg de onderstaande stappen:

1. Ga naar het hoofdmenu van het spel. Klik op je speleravatar in de linkerbovenhoek, zoals hieronder te zien is om naar uw profile te gaan
data menu:
Image

2. Klik in het profiel menu ophet tabblad "Beloningen" zoals hieronder te zien:
Image

3. Klik vervolgens op de knop "Redeem code" rechtsonder, zoals hieronder weergegeven:
Image

4. Een pop-up scherm verschijnt: vul uw activeringscode in het veld:
Image

5. De ANNO 2070 Diepe Oceaan inhoud wordt nu ontgrendeld.

6. Het spel zal vragen om een heropstart van het spel te doen en zal via een autopatcher de Diepe Oceaan DLC downloaden.