Vervanging Real Tone-kabel

VRAAG:

Ik heb een defecte Real Tone-kabel met mijn Rocksmith spel, waar kan ik een vervanging krijgen?

ANTWOORD:

In alle omstandigheden, vragen wij de klanten eerst om terug te gaan naar het punt van aankoopt, als uw kabel niet werkt.Als u binnen uw 28 dagen garantie bent, zou u recht hebben op een probleemloze gratis vervanging bij de winkel waar u de kabel hebt aangekocht.

Als u niet in staat bent om uw kabel te vervangen bij uw leverancier kunt u een vervanging via de Ubisoft Customer Services aanvragen. Klik hier om uw verzoek in te dienen. als je niet beschikt over een Ubisoft-account, bent u verplicht om een ​​Ubisoft account aan te maken om uw support ticket in te dienen.

Wij vragen u de volgende opties te gebruiken om het proces tot een vervanging voor u te versnellen :

Product: Selecteer Rocksmith uit de lijst.

Vraag: Geef een beschrijving van het probleem-met inbegrip van de stappen die u hebt geprobeerd voor het oplossen van dit probleem.

Zodra we de bovenstaande informatie hebben, zullen wij contact met u opnemen en u adviseren hoe verder te gaan met de vervanging.

ALVORENS U VERDER GAAT MET DE BOVENSTAANDE STAPPEN, ZORG ERVOOR DAT U DE FAQ HIER HEBT GELEZEN OM NA TE GAAN OF U EEN DEFECTE KABEL HEBT.