CD code of Activerings Code wordt al gebruikt

VRAAG:

Waarom krijg ik een foutmelding met de vermelding "Deze cd-sleutel of activatiecode is al in gebruik bij een ander Ubisoft-account" wanneer u mijn spel activeert?

ANTWOORD:

Dit zou normaal gesproken aangeven dat de sleutel die u hebt ontvangen, al gebruikt is door een ander account. Elke cd-code is uniek en kan slechts eenmaal gebruikt worden. Als uw sleutel al gebruikt is, kan de ondersteuning de sleutel niet meer vrijmaken of overzetten naar een andere account

Er is altijd de mogelijkheid dat u meer dan één Ubisoft-account hebt, dus zorg ervoor dat u andere Ubisoft-accounts die u heeft, controleert.

1. Start door de Uplay PC client te starten
2. Klik op de Account Avatar rechtsboven en selecteer Uitloggen uit de lijst.

User-added image

3. Login met een andere Ubisoft Account / e-mailadres..

User-added image

Steam: Games die via Steam worden gekocht, verschijnen in het tabblad Spellen in de Uplay PC-applicatie. Als u een spel probeert te spelen die oorspronkelijk door Steam is gekocht, kunt u het spel ook starten via de Steam-applicatie of via Uplay.

Als u uw spel net heeft gekocht en als uw activeringscode al in gebruik is, kunt u contact opnemen met uw verkoper.

Wanneer u hulp nodig heeft over op welke account je sleutel geregistreerd is, neem dan contact  op met  het support team, zij zullen u graag verder helpen.
Gelieve de cd-sleutel / activeringscode van uw spel toe te voegen bij het indienen van een aanvraag, dit zou ons ondersteuningsteam helpen u sneller te kunnen assisteren.