Minimale systeemvereisten voor Splinter Cell: Conviction op Mac

VRAAG:

Wat zijn de minimale systeemvereisten voor de Mac-versie van Splinter Cell: Conviction?

ANTWOORD:

Om Splinter Cell: Conviction te spelen, MOET uw MAC voldoen aan deze minimale systeemvereisten:

Ondersteunde besturingssystemen: Mac OS X 10.6 (Lion X / OS 10.7 wordt niet ondersteund)
Processor: Intel Core2 Duo (Intel Core i7 aanbevolen)
RAM: 2 GB (3 GB aanbevolen)
Videokaart: 512 MB videokaart (zie ondersteunde lijst *)
HDD ruimte: 10 GB
Randapparatuur: toetsenbord, muis
Internetverbinding: Breedband internetverbinding met 128 kbps upstream of sneller

* Ondersteunde Videokaarten
NVIDIA GeForce GT 8800-serie of hoger
ATI Radeon HD 2600-serie of hoger

Notebook versies van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet ondersteund.