Het vinden van de extra headgears voor Ghost Recon Future Soldier

VRAAG:

Ik heb de Signature / Deluxe editie van Ghost Recon: Future Soldier, maar waar vind ik de extra 48 aangepaste hoofdgear skins?

ANTWOORD:

Als u uw Signature/Deluxe editie inhoud hebt ingelost, zal de headgear automatisch ontgrendelen. Volg de onderstaande stappen om uw inhoud te verkrijgen:

1. Selecteer Multiplayer vanuit het hoofdmenu
Image

2. Selecteer Characters vanuit het Multiplayer menu
Image

3. Kies de Character die je wenst te veranderen en klik op Select
Image

4. Scroll links/rechts en selecteer Appearance
Image

5. Klik Select voor Heads
Image

6. Klik Select voor Headgear
Image

U kunt nu bladeren door de beschikbare headgers, deze die beschikbaar zijn zullen afhankelijk zijn van de factie en karakter klasse. Houd er rekening mee dat er nog steeds extra headgears zijn die zal worden ontgrendeld met de vooruitgang in het spel.