Hoe activeer ik mijn spel?

VRAAG:

Hoe activeer ik mijn spel?

ANTWOORD:

Het is nu makkelijker dan ooit om uw spel op Uplay te activeren. Nadat u de installatie van uw spel heeft voltooid, zou u worden gevraagd om uw sleutel in te voeren, zoals u hieronder kan zien:

User-added image

Anders kunt u klikken op het menu knop ( De ≡ icoon bovenaan de linkerkant) en vervolgens Product activeren kiezen.

User-added image

Mocht u problemen tegenkomen tijdens het activeren van uw spel,  controleer dat de sleutel in hoofdletters en met de strepen (- ) is ingevoerd.
Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u een support ticket aanmaken.