Toegang tot de ULC / exclusieve content in Ghost Recon: Future Soldier

VRAAG:

Waar moet ik de exclusieve content code invullen en hoe krijg ik toegang tot de inhoud in Ghost Recon: Future Soldier?

ANTWOORD:

Om uw exclusieve inhoud te ontgrendelen, ga naar "Downloadbare Content" en vervolgens "Enter Coupon Code". Voer nu de sleutel in precies zoals het is gedrukt in hoofdletters. Op de Xbox 360, gebruik de hoofdletters en de streepjes. Voor specifieke informatie over de exclusieve content beschikbaar in je spel en hoe het te openen, zie hieronder:
Deluxe Editie

Hoe toegang te krijgen tot: MK-14 & AK-47

1.Ga naar het hoofdmenu en selecteer Multiplayer.
Image
2. Selecteer Characters.
Image
3. Selecteer of de Ghost of de Bodark Rifleman class en kies verander loadout voor primair wapen.
Image
4. Lokaliseer d MK-14 of AK-47 .
Image
Image
Hoe toegang krijgen tot: M40A5 & M-N91/30
1. Ga naar het hoofdmenu en selecteer Multiplayer.
Image
2. Selecteer Characters.
Image
3. Selecteer of de Ghost of de Bodark Scout class en kies verander loadout voor primair wapen.
Image
4. Lokaliseer de M40or M-N91/30
Image
Image
Hoe toegang krijgen tot de Exclusieve Wapen Skins (gelokaliseerd Gunsmith)
1. Terwijl je in hetzelfde menu bent, selecteer een reeds ontgrendeld wapen en scroll naar de verfoptie om je bonus skins te vinden.
Image
Image
Hoe toegang te krijgen tot de Exclusieve Tramway Co-op Map (Beschikbaar in Guerilla Mode)
1. Start bij het hoofdmenu en selecteer Guerrilla Mode.
Image
2. Op het volgende scherm, selecteer Map en scroll rechts tot je de Tramway Map ziet.
Image
Image
Hoe toegang krijgen tot de: Drilling Ship Co-op map (Beschikbaar in Guerilla Mode)
1. Start bij het hoofdmenu en selecteer Guerrilla Mode.
Image
2. Op het volgende scherm, selecteer Map en scroll rechts tot je de Drilling Ship Map ziet
Image
Image

Signature Edite

Hoe toegang te krijgen tot: MK-14 & AK-47

1.Ga naar het hoofdmenu en selecteer Multiplayer.
Image
2. Selecteer Characters.
Image
3. Selecteer of de Ghost of de Bodark Rifleman class en kies verander loadout voor primair wapen.
Image
4. Lokaliseer d MK-14 of AK-47 .
Image
Hoe toegang krijgen tot de Exclusieve Wapen Skins (gelokaliseerd Gunsmith)
1. Terwijl je in hetzelfde menu bent, selecteer een reeds ontgrendeld wapen en scroll naar de verfoptie om je bonus skins te vinden.
Image
Image
Hoe toegang te krijgen tot de Exclusieve Tramway Co-op Map (Beschikbaar in Guerilla Mode)
1. Start bij het hoofdmenu en selecteer Guerrilla Mode.
Image
2. Op het volgende scherm, selecteer Map en scroll rechts tot je de Tramway Map ziet.
Image
Image

Extra unlocks kunnen hier gevonden worden door te klikken op GR Network Unlocks (exclusieve retailer unlocks zijn niet inbegrepen).
Image