Wat zijn de systeem eisen voor Ghost Recon Future Soldier?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Ghost Recon Future Soldier?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1)
Processor: 3.0 GHz Intel Pentium D of 2.2 GHz AMD Athlon X2 4400+
RAM: 2 GB
Video Kaart: 512 MB DirectX compliant kaart met Shader Model 4.0 of hoger (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 25 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

Aanbevolen Systeem Vereisten
Processor: Intel Core2 Quad Q9450 of AMD Phenom II X4 940 of beter
RAM: 3 GB
Video Kaart: 1024 MB DirectX-compliant, Shader 4.0-enabled video kaar, nVidia GeForce GTX 460 of AMD/ATi HD 5850 of beter

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI Radeon 4000 / 5000 / 6000 / 7000 series
Nvidia GeForce 8600 GTS or higher / 9 / 100 / 200 / 400 / 500 / 600 series

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

UPLAY PC:
Dit spel heeft een eenmalige online activatie via Uplay PC.
Maak een nieuw Ubisoft account aan via Uplay PC of Uplay.com of log in met uw bestaande account om de Unieke code dat bij uw spel komt te verbinden aan uw account.

Nadat u het spel eenmalig online heeft gestart zou u zowel online als offline kunnen spelen. Niet alle spel opties zullen beschikbaar zijn in de offline modus.