Systeem Vereisten voor Driver: San Francisco op Mac

VRAAG:

Wat zijn de Systeem Vereisten voor Driver: San Francisco op Mac

ANTWOORD:

Minimum hardware vereisten
Ondersteunde OS: ENKEL Mac OS X 10.6 Snow Leopard en Mac OS X 10.7 Lion
Processor: Intel Core 2 Duo
RAM: 2 GB
Video Kaart: 512MB video kaart (zie ondersteunde lijst*)
Harde Schijf Ruimte: 11 GB

Aanbevolen hardware vereisten
Processor: Intel Core i7
RAM: 3GB
Video Kaart: 1024MB video kaart (zie ondersteunde lijst*)

* ondersteunde lijst van video kaarten
- ATI Radeon Radeon HD 2000 Series, Radeon HD 4000 Series, Radeon HD 5000 Series, Radeon HD 6000 Series
Laptop modelen van deze kaarten kunnen werken maar zijn niet ondersteund
Mac systemen met geintegreerde videokaarten(bv. Intel HD) zijn niet ondersteund