Download mislukt of problemen met het downloaden van uw profiel

VRAAG:

Ik heb problemen met het downloaden van mijn online profiel, en ik ontvang de "Download Failed" foutmelding, hoe kan ik dit oplossen?

ANTWOORD:

Dit foutbericht betekent dat uw online profiel beschadigd is. We kunnen misschien uw verloren gegevens herstellen.

Begin alsjeblieft door uw profiel(en) te lokaliseren door naar de onderstaande locatie te gaan:
C:\Gebruikers\<Uw gebruikersnaam>\AppData\Roaming\Ubisoft\Anno1404\Profiles

Je profiel heeft een bestandsnaam, zoals 1234567890.profile.

Kopieer en plak dit profiel op uw bureaublad of op een andere veilige locatie.

Voeg bij het indienen van uw ticket het volgende toe:

- Uw Anno 1404 profiel (en) (u moet het *.profile file bestand comprimeren om het te uploaden)
- De cd-sleutel van uw spel

Vervolgens kunnen we terug contact met u opnemen om verdere informatie te vragen om dit probleem te verhelpen.

Als u dit probleem ervaart, contacteer support.