Verzamelaars Pak Extra In-Game Content

VRAAG:

Hoe krijg ik toegang tot de Collectors Pack extra in-game content voor Driver San Francisco?

ANTWOORD:

Om uw Code in te lossen, ga naar Exras en dan Exclusieve Content in het hoofdmenu.
Image
Voeg dan uw unieke code in die kan gevonden worden op de achterkant van uw Collectors Pack voucher.
Image

Inwisselen van deze code ontgrendelt de volgende exclusieve content:

- 4 nieuwe uitdagingen in Single Player

- Massa Achtervolging
 - Russische Heuvels
 - Estafette
 - Taxi

Om toegang te krijgen tot deze uitdagingen selecteer Uitdagingen in het hoofdmenu en selecteer Special.

Image
- 3 Legendary auto's in Multiplayer

- Aston Martin DB5-1963
 - Lamborghini Miura-1972
 - Shelby Cobra 427-1966

Om toegang te krijgen tot deze auto's, behaal rank 5 in Multiplayer. U kunt dan gebruik maken van de swap mogelijkheid om een ​​van de auto's te gebruiken.

Exclusieve ontgrendelbare inhoud kan slechts éénmaal worden ontgrendeld met een unieke sleutel. Inwisselen en toegang tot dergelijke inhoud vereist een high speed internet toegang en de aanmaak van een Ubisoft-account. Je moet 13 jaar zijn om een Ubisoft account zonder toestemming van de ouders te maken.