Hoe kan ik mijn gekoppelde Ubisoft accounts beheren?

VRAAG:

Hoe kan ik mijn gekoppelde Ubisoft accounts beheren?

ANTWOORD:

Om uw ervaring te verrijken bij het spelen van Ubisoft-titels bieden wij de mogelijkheid aan om uw voltooide acties te volgen en spelspecifieke beloningen te verdienen. Dit alles kan gedaan worden via uw Ubisoft-account.

Om  uw Ubisoft account te beheren en om gelinkte accounts toe te voegen of te verwijderen, ga dan naar de Ubisoft account beheerspagina.

Om een ​​account te koppelen.
De eerste keer dat u een Ubisoft spel opent, wordt u gevraagd naar uw Ubisoft e-mailadres en wachtwoord. Eenmaal gedaan, zal deze uw twee accounts linken.

Als alternatief kunt u naar de Ubisoft account beheerspagina gaan. Aan de onderkant van deze pagina vindt u de opties om accounts te koppelen zoals je kunt zien in de afbeelding hieronder. Klik gewoon op de 'Link Account' en volg de aanwijzingen op het scherm om aan te melden op de betreffende account.

User-added image

Om een ​​account te ontkoppelen.
Als je je Ubisoft-account van Facebook, XBL Gamertag of je Playstation ID wil ontkoppelen, ga dan naar de Ubisoft account beheerspagina en scroll naar de onderkant van de pagina om uw account koppelingen te bekijken. Klik op 'ontkoppelen' voor de betrokken account.

Om uw Ubisoft account van uw Wii U ID te ontkoppelen, kunt u contact opnemen met ons support team.

Als je problemen hebt met het koppelen van de account via onze Ubisoft website, neem dan contact op met onze support door hier te klikken.