Accounts beheren die aan uw Ubisoft-account zijn gekoppeld

VRAAG:

Hoe kan ik mijn gekoppelde Ubisoft accounts beheren?

ANTWOORD:

Om uw Ubisoft account te beheren en om gelinkte accounts toe te voegen of te verwijderen, ga dan naar de Ubisoft account beheerspagina.

Om een ​​account te koppelen aan een ander platform:

• Ga naar de Accountinformatie pagina.
• Scroll naar het Verbonden Accounts gedeelte.
• Klik op Account Koppelen onder het platform logo en volg de instructies op het beeldscherm.

User-added image

Als alternatief, je kan dit proces voltooien door het invullen van jouw Ubisoft details de eerste keer wanneer je een spel start op een ander platform.

Sommige platforms hebben specifieke instructies voor het linken van jouw Ubisoft account:

Om een ​​account te ontkoppelen.
• Ga naar de Accountinformatie pagina.
• Scroll naar het Verbonden Accounts gedeelte.
• Klik op Loskoppelen onder het platform logo.
• Selecteer Ja in het scherm dat verschijnt om het proces te voltooien.

Sommige platformen hebben specifieke instructies voor het loskoppelen van jouw Ubisoft account:

Let er op dat je ons misschien moet contacteren als je jouw Epic Games of Wii U account wilt loskoppelen.

Als je problemen hebt met het koppelen van de account via onze Ubisoft website, neem dan contact met ons.