Problemen met connectiviteit oplossen in Anno 2070 (PC)

VRAAG:

Wat kan ik doen om problemen met connectiviteit en online functies op te lossen in Anno 2070?

ANTWOORD:

Voordat je start met het oplossen van problemen, is het belangrijk om te weten dat je internet-serviceprovider (ISP) en hoe je je verbindingssnelheid deelt een grote rol spelen in je spelervaring.

Als je de algehele verbinding met de game en de functies te verbeteren, probeer je de volgende stappen in de weergegeven volgorde:

• Reset hardware op je netwerk

• Schakel over naar een bekabelde verbinding

• Controleer op softwareconflicten

• Schakel UPnP in
Neem contact op met je internetprovider voor extra informatie over het inschakelen van deze functie.

Schakel poorten door die door de game worden gebruikt

Hieronder vind je de poorten die vereist zijn voor {{text|Game name}}:
TCP: 80, 443, 14000, 14008, 14020, 14021, 14022, 14023, 14024.
UDP: 80, 3074
Deze stap helpt ook bij het realiseren van een Open NAT voor je verbinding met de game.

• Reset het Hosts-bestand

• Flush de DNS

• Controleer op externe beperkingen

Neem gerust contact met ons op als je nog steeds problemen met de connectiviteit van je game ervaart.