Wat zijn de systeem eisen voor Driver San Francisco?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Driver San Francisco?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Processor: 3 GHz Intel Pentium D of 2.2 GHz AMD Athlon64 X2 4400+
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista - Windows 7
Video Kaart: 256 MB DirectX 9.0c-compliant kaart met Shader Model 4.0 of hoger (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 10 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis, Xbox 360 controllers, Logitech Momo Racing Force Feedback steering wheel, Thrustmaster Rally GT Force Feedback Pro Clutch Edition steering wheel, Thrustmaster Ferrari GT 2-in-1 Force Feedback steering wheel, Thrustmaster Ferrari GT Experience 3-in-1 steering wheel, Thrustmaster Ferrari F430 Force Feedback steering wheel, Thrustmaster Universal Challenge 5-in-1 steering wheel, Logitech G27 Steering Wheel.

Aanbevolen Systeem Vereisten
Processor: 2.4 GHz Intel Core 2 Quad Q6600 of 2.6 GHz Athlon II X4 620 of beter
RAM: 2 GB Windows XP / 4 GB Windows Vista - Windows 7
Video Kaart: 512 MB DirectX 9.0c-compliant kaart met Shader Model 4.0 of hoger (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele 5.1 geluidskaart met de nieuwste drivers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI RADEON HD 2600XT / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 / HD 6000 series
NVIDIA GeForce 8600GT / 9000 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 series

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

UPLAY PC:
Dit spel heeft een eenmalige online activatie via Uplay PC.
Maak een nieuw Ubisoft account aan via Uplay PC of Uplay.com of log in met uw bestaande account om de Unieke code dat bij uw spel komt te verbinden aan uw account.

Nadat u het spel eenmalig online heeft gestart zou u zowel online als offline kunnen spelen. Niet alle spel opties zullen beschikbaar zijn in de offline modus.