Wat zijn de systeem eisen voor From Dust?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor From Dust?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1)
Processor: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo or 2.3 GHz AMD Athlon64 X2 4400+
RAM: 1.5 GB  (Windows XP) / 2 GB (Windows Vista/Windows 7)
Video Kaart: 256 MB DirectX  9.0c-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 4 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

Aanbevolen Systeem Vereisten
Processor: 2.66 GHz Intel Core i7 920 or 3.0 GHz AMD Phenom II X4 or better
Video Kaart: 512 MB Geforce 9 or Radeon HD 4000 (3 GB VRAM) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele 5.1 geluidskaart met de nieuwste drivers
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI RADEON  HD 3000 / 4000 / 5000 / 6000 series
NVIDIA GeForce 8800 / 9 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 series