Minimale systeemvereisten voor Assassin's Creed: Brotherhood op de MAC

VRAAG:

Wat zijn de minimale systeemvereisten voor Assassin's Creed: Brotherhood op de MAC?

ANTWOORD:

Om Assassin's Creed: Brotherhood te spelen moet uw MAC aan de volgende minimale systeemvereisten voldoen:

Ondersteunde besturingssystemen: Mac OS X 10.5 of OSX 10.6 (alleen)
Processor: 3,06 GHz Intel Core 2 Duo (Intel Core i7 aanbevolen)
RAM: 3 GB
Videokaart: 256 MB videokaart met Shader Model 3.0 of hoger (zie ondersteunde lijst *)
HDD Ruimte: 9 GB
Randapparatuur: toetsenbord, muis
Internetverbinding: Breedband internetverbinding met 128 kbps upstream of sneller

* Ondersteunde Videokaarten
NVIDIA GeForce GT 100-serie of hoger
ATI Radeon HD 4000-serie of hoger

Notebook versies van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet ondersteund.