Problemen met functionaliteit oplossen in Anno 1404

VRAAG:

Wat kan ik doen om problemen op te lossen tijdens het spelen van Anno 1404?

ANTWOORD:

User-added image

We stellen het op prijs dat je tijdens het spelen van Anno 1404 mogelijk een aantal functionele problemen tegenkomt.

Zorg ervoor dat je de game hebt bijgewerkt naar de meest recente versie om ervoor te zorgen dat je de beste prestaties uit je game haalt:

Anno 1404 - v1.03.3645
Anno 1404: Venice - v2.01.5010

Je vindt het versienummer van jouw installatie van de game aan de linkerkant, onderaan het hoofdmenu.

Als jouw versie van de installatie niet overeenkomt, kun je proberen de patches te installeren via de Game Updater (gu.exe of gu_addon.exe) in de installatie map van Anno 1404:

- Navigeer naar de installatie map van Anno 1404. Dit zijn meestal C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Related Designs\Anno 1404 (voor de retail versie) or C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Anno 1404 (voor deUplay PC versie).

- Dubbelklik met je linkermuisknop op gu (gu.exe) of gu_addon (gu_addon.exe) om de Game Updater uit te voeren.

- Volg de instructies op het scherm om de installatie van de patch te voltooien.

Houd er rekening mee dat de Uplay PC en de Steam versie als het goed is automatisch worden bijgewerkt.

Als je problemen hebt met het uitvoeren van de Game Updater, probeer dan het programma met administratorrechten uit te voeren. Als alternatief kun je de ontbrekende patches handmatig installeren:

Anno 1404
Patch 1.1 (Download grootte 219 MB)
Patch 1.2 (Download grootte 127 MB)
Patch 1.3 (Download grootte 107 MB)

Anno 1404 + Anno 1404: Venice
Patch 2.1 (Download grootte 159 MB)

Anno 1404 Gold Edition
Patch 3.1 (Download grootte 228 MB)

Houd er rekening mee dat patches altijd in oplopende volgorde van het versienummer moeten worden geïnstalleerd.

Voer de patch bestanden met administratorrechten uit om ervoor te zorgen dat de installatieroutine voldoende rechten heeft om wijzigingen in jouw systeem aan te brengen.

Mocht je verdere hulp nodig hebben, of als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.