Over Ubisoft accounts

VRAAG:

Is er iets dat ik moet weten over mijn Ubisoft account?

ANTWOORD:

In dit artikel zullen we een paar dingen samenvatten die u interessant kan vinden over uw Ubisoft-account.

Om te registreren voor een gratis Ubisoft -account en om te zien welke voordelen zij kan bieden, kunt u terecht op onze Account Management website. Hier zou u een account kunnen aanmaken of inloggen op uw account.

Regels over mijn gebruikersnaam?
Hoe kan ik mijn gebruikersnaam veranderen?
Waarom heb je mijn Geboortedatum nodig?
Ik heb mijn geboortedatum verkeerd ingevoerd, kan ik het veranderen?
Ik heb het land waar ik woon  verkeerd ingevoerd, maar het laat mij niet toe dit te corrigeren, wat kan ik doen?
Hoe kan ik het e-mailadres voor mijn Ubisoft-account wijzigen?
Wat zijn de vereisten voor een nieuw wachtwoord?
Ik ben mijn wachtwoord vergeten, is er een manier dat u het naar mij kan sturen?
Ik heb mijn wachtwoord reset e-mail niet ontvangen, wat kan ik doen?
Hoe koppel ik mijn account aan mijn Xbox Live Gamertag en / of mijn PlayStation ID?
Ik heb meer dan één Ubisoft-account, kan ik deze accounts samenvoegen?
Ik heb meer dan één Ubisoft account, kan je een spel overbrengen van de ene rekening naar de andere - of van het ene platform naar het andere?
Hoe kan ik mijn Ubisoft-accounts verwijderen?

​Regels over mijn gebruikersnaam?
Wilt u meer weten over Ubisoft Account gebruikersnamen, bezoek dan onze speciale FAQ. Het moet al uw vragen over Ubisoft account gebruikersnamen beantwoorden.

Hoe kan ik mijn gebruikersnaam veranderen?
Meer informatie over dit proces vindt u in dit artikel.

Waarom heb je mijn Geboortedatum nodig bij het registreren voor een Ubisoft-account?
We hebben uw geboortedatum nodig als veiligheidsmaatregel om u positief te kunnen identificeren, moest u ooit contact opnemen met Ubisoft per telefoon of via het web.

Ik mijn geboorte datum verkeerd ingevoerd, maar het laat mij niet toe dit te corrigeren, wat moet ik doen?
Controleer dit artikel om uw geboortedatum te wijzigen.

Ik heb het land waar ik woon verkeerd ingevoerd, maar het laat mij niet toe dit te corrigeren, wat moet ik doen?
Om uw woonland te wijzigen, vindt u meer informatie in dit artikel.

Hoe kan ik mijn e-mail adres voor mijn Ubisoft-account wijzigen?
Wanneer u het e-mailadres voor uw account wilt wijzigen, kunt u uw eigen account nu wijzigen op de Ubisoft Account Management pagina. Volg hiervoor de stappen die in dit artikel worden beschreven.

Wat zijn de vereisten voor een nieuw wachtwoord?
Wanneer u een nieuw wachtwoord instelt, zijn dit de regels die u moet overwegen:
- Wachtwoorden moeten minstens 8 tekens lang en maximaal 16 tekens bevatten.
- Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig. Uw gebruikersnaam kan niet in uw wachtwoord worden weergegeven.
- Wachtwoorden kunnen letters en cijfers bevatten, en moeten tenminste één van elk bevatten.
- Het kan ook onderstrepen (_), punten (.) En streepjes (-) bevatten.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, is er een manier dat u deze kan sturen?
Om uw wachtwoord te resetten, klik dan hier en voer uw e-mailadres in, voer de stappen uit de ontvangen e-mail uit met betrekking tot uw wachtwoordreset.

Ik heb mijn wachtwoord reset e-mail niet ontvangen, wat kan ik doen?
Controleer uw Spam / Junk map in uw e-mail, het is mogelijk dat deze gemarkeerd is als spam en dus uw inbox miste.
U kunt ook het volgende adres toevoegen aan uw lijst van veilige afzenders om ervoor te zorgen dat u de mail niet mist - AccountSupport@ubi.com

Hoe koppel ik mijn account aan mijn Facebook, Xbox Live Gamertag en / of mijn PlayStation ID?
De eerste keer dat u een Uplay-enabled game opent, wordt u gevraagd uw Ubisoft e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Eenmaal gedaan zal dit uw twee accounts koppelen. Voor een stap voor stap uitleg zie dit artikel.

Ik heb meer dan één Ubisoft-account, kan ik het mijn account samenvoegen?
Meer informatie over het samenvoegen van accounts en verplaatsen van spellen kunt u in dit artikel lezen.

Ik heb meer dan één Ubisoft account, kan je een spel overbrengen van de ene rekening naar de andere - of van het ene platform naar het andere?
Raadpleeg onze speciale FAQ voor informatie over het samenvoegen van account- en gameoverdrachten.

Hoe kan ik mijn Ubisoft-account verwijderen?
Vergeet niet dat een Ubisoft-account volledig gratis is en we zullen u  geen e-mails zenden, tenzij dit gevraagd is. Uw account verwijderen kan ook resulteren in het verliezen van de toegang tot de functies van uw games of de toegang tot alle PC-spellen gebonden aan uw account.

Als u toch wilt doorgaan met het verwijderen lees hier de volgende FAQ.