Wat zijn de systeem eisen voor CSI Fatal Conspiracy?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor CSI Fatal Conspiracy?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7
Processor: 2.0 GHz Intel pentium 4 / AMD Athlon XP 200+ (Aanbevolen: 3.00 GHz Pentium 4 / Athlon 64 300+ of hoger)
RAM: 512 MB Voor XP / 1GB voor Vista & windows 7 (Aanbevolen: 1GB voor XP, 2GB voor Vista & 7)
Video Kaart: 128 64 MB Shader Model 2.0 DirectX Compliant (Aanbevolen: 256 128 MB of hoger DirectX Compliant Kaart) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 2.5 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA GeForce 5900/6/7/8/9/ GTX200 & 400 series
ATI RADEON 9600-9800/x00/x1000/HD2000-5000 series