Minimale systeemeisen voor Assassin's Creed 2 voor MAC

VRAAG:

Wat zijn de minimale systeemvereisten voor Assassin's Creed 2 voor MAC?

ANTWOORD:

Ondersteunde OS: ENKEL Mac OS X 10.5 Leopard of 10.6 Snow Leopard
Processor: Intel Core 2 Duo 3.06Ghz of beter  (Intel Core i5 2.66Ghz of
beter aanbevolen)
RAM: 4 GB
Video Kaart: 256 MB (512 MB aanbevolen)(zie ondersteunde lijstt*)
DVD-ROM: 8x DVD-ROM drive
Harde Schijf Ruimte: 9 GB
Ondersteunde Inputapparaten: keyboard, muis
Internet verbinding: Broadband Internet verbinding met 128 kbps upload of sneller

*Ondersteunde Videokaarten op het moment van uitkomst:
NVIDIA GeForce GT 120 series of hoger
ATI RADEON HD 4670 series of hoger
Laptop versies van deze kaarten kunnen werken maar zijn NIET ondersteund.