Problemen met het verwijderen van Anno 1404: Venice

VRAAG:

Ik kan het spel niet wissen van mijn PC.

ANTWOORD:

U zou het spel volledig handmatig van uw PC moeten wissen. Dit doet u zo:

Open Mijn Computer en open Locale Schijf (C:)
Open de Program Files map.
Klik op het Tools menu en kies map opties
Klik op de View tab en vink het vakje "Show hidden files and folders". Klik op OK
Open de installshield installatie informatie map
Zoek naar de map met de naam A07B2C21-863B-AE7E-20BB00BD7D33
Klik hier met uw rechtermuisknop op en kies verander naam. Druk op de End toets op uw toetsenbord en type het word OLD. Druk dan op Enter.

Herstart uw PC en u zou nu het spel weer moeten kunnen installeren.