Wat zijn de systeem eisen voor HAWX?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor HAWX?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows XP (SP 3) of Windows Vista (SP 1)
Processor: Intel Pentium 4 2.0 GHz/ AMD Athlon XP 2000+
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
Video Kaart: 128 MB DirectX–compliant video kaart met Shader Model 2.0 of hoger (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 1.5 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows XP (SP 3) of Windows Vista (SP 1)
Processor: Intel Core 2 Duo 6320 / AMD Athlon X2 4000+ of hoger
RAM: 2 GB
Video Kaart:  256 MB DirectX 9.0c/10.0–compliant video kaart met Shader Model 3.0 of hoger (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 1.5 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis, Xbox 360 Controller, Gembird Dual Force GamePad, Logitech Dual Action, Logitech Extreme 3D, LOGITECH EXTREME 3D PRO, LOGITECH FREEDOM 2.4 CORDLESS JOYSTICK, Logitech Rumblepad 2, Mad Catz, SAITEK AVIATOR, SAITEK CYBORG EVO, SAITEK CYBORG EVO FORCE, SAITEK CYBORG ST 90 JOYSTICK, Saitek FPS, Saitek P2600 Rumble, Saitek P880, Saitek X52 Flight Control System, Sony Analog Controller (with Dual PSX-USB Adaptor), THRUSTMASTER  AFTERBURNER II, Thrustmaster Dual Trigger, Thrustmaster Dual Trigger  Force, Thrustmaster FireStorm Dual Analog 3, Thrustmaster FireStorm Dual Power 3 Gamepad, Thrustmaster HOTAS Cougar Joystick, Thrustmaster Run'N' Drive, Thrustmaster Run'N' Drive 3-in-1 Rumble Force, Thrustmaster T.Flight Stick X, Thrustmaster T-Mini, THRUSTMASTER TOP GUN FOX 2 PRO, TRUST PREDATOR, TRUST QZ 501 PREDATOR, Xbox360 Controller.

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA GeForce 5900 / 6 / 7 / 8 / 9 series
ATI RADEON 9800 / X800 / X1300XT / X1650-1950 / HD 2000/3000/4000 series
ATI Crossfire
NVIDIA SLI