Wat zijn de systeem eisen voor World in Conflict?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor World in Conflict?

ANTWOORD:


Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows Vista / Windows XP (alleen)
Processor: Single-core 2.0 GHz or faster (2.2 GHz voor Windows Vista) / Dual-core Intel of AMD
RAM: 512 MB (1 GB voor Windows Vista)
Video Kaart: 128 MB video RAM, DirectX 9.0c-compatibel (NVIDIA GeForce 4 MX, ATI Radeon 8500, 9200 NIET ondersteund)
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 8 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis
 
Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows Vista / Windows XP (alleen)
Processor: 2.5 GHz of beter
RAM: 1 GB (2 GB voor Windows Vista)
Video Kaart: 256 MB video RAM, DirectX 9.0c-compatibel
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 8 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.

Gerelateerde FAQ's

Er bestaat geen FAQ met deze zoekcriteria in uw taal, hier vindt u enkele uit een andere locatie.