Wat zijn de systeem eisen voor Ghost Recon: Advanced Warfighter 2?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Ghost Recon: Advanced Warfighter 2?

ANTWOORD:

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows XP / Vista (alleen)
Processor:  2 GHz Pentium 4 of AMD Athlon of beter (2.8 GHz Pentium IV of AMD Athlon of beter aanbevolen)
RAM: 1024 MB
Video Kaart: 128 MB DirectX 9.0c met shader 2.0 compliance (256 MB aanbevolen) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 5 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
NVIDIA GeForce 6200 - 6800 / 7 / 8 series
ATI Radeon 9700 / 9800 / X700 - X850 / X1300 - X1950 series