Wat zijn de systeem eisen voor Alexander?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Alexander?

ANTWOORD:


Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 98/2000/ME/NT/XP (alleen)
Processor: AMD Athlon, Intel Pentium 1 GHz
RAM: 256 MB 
Video Kaart: 64 MB DirectX 8.1-compatibele video kaart (Geforce 3 of beter) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 2 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis
 
Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows XP
Processor: AMD Athlon, Intel Pentium 2 GHz
RAM: 768 MB
Video Kaart: 128 MB DirectX 8.1-compatibele video kaart (Geforce 3 of beter) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 2 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI Radeon X family
ATI Radeon 9000-9800 family
ATI Radeon 8500
ATI Radeon 7500
GeForce FX 5200-6800
GeForce 4 Ti 4600
GeForce 4 Ti 4400
GeForce 4 Ti 4200
GeForce 3
Matrox Parhelia

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.
 

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.

Gerelateerde FAQ's

Er bestaat geen FAQ met deze zoekcriteria in uw taal, hier vindt u enkele uit een andere locatie.