Wat zijn de systeem eisen voor Ghost Recon Advanced Warfighter?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Ghost Recon Advanced Warfighter?

ANTWOORD:

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 2000/XP (alleen)
Processor: Intel P4 of AMD, 2 GHz
RAM: 512 MB
Video Kaart: 128 MB DX9.0c compatibele kaart (GeForce 6200 / Radeon 9600) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 4.5 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

Aanbevolen Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 2000/XP (alleen)
Processor:  Intel P4 of AMD 2.8 GHz of beter
RAM: 1024 MB
Video Kaart: 256 MB DX9.0c compatibele kaart (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 4.5 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI Radeon 9600
ATI Radeon 9700
ATI Radeon 9800
ATI Radeon X300
ATI Radeon X600
ATI Radeon X800
ATI Radeon X1600
ATI Radeon X1800
ATI Radeon X1900

nVidia GeForce 6200
nVidia GeForce 6600
nVidia GeForce 6800
nVidia GeForce 7800