Wat zijn de systeem eisen voor Cold Fear?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Cold Fear?

ANTWOORD:


Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:
 
Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 2000 / XP (alleen)
Processor: 1 GHz processor minimum, (2 GHz aanbevolen)
RAM: 256MB RAM minimum, (512MB aanbevolen)
Video Kaart: DirectX 9 compliant 64MB (128MB aanbevolen) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 2.2 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
Nvidia GeForce 3/4/FX/6 series (GeForce 4 MX niet ondersteund)
ATI Radeon 8500/9000/X series

Let Op: Laptop versie's van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.

Aanverwante Platforms

Was dit behulpzaam?

Bedankt voor uw Feedback. Bedankt voor uw Feedback. Sorry dat het niet geholpen heeft.
Zend ons alstublieft een ondersteunings aanvraag en vertel ons waarmee we u kunnen helpen.