Wat zijn de systeem eisen voor CSI: Crime Scene Investigation?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor CSI: Crime Scene Investigation?

ANTWOORD:

Om dit spel naar behoren te kunnen spelen, moet u voldoen aan de minimale systeem eisen:

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows 98/ME/2000/XP (alleen)
Processor: Pentium II 300 MHz, AMD K6-III 450
RAM: 128 MB RAM (256 MB RAM voor Windows XP)
Video Kaart: 8 MB DirectX 8.1 compatible Grafische kaart
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 350 MB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis

Aanbevolen Systeem Vereisten
Processor: Pentium II 500 MHz, AMD K6-III 6000
RAM: 256 MB
Video Kaart: 8 MB DirectX 8.1 compatibele hardware accelerated 3D graphics kaart
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Hard Schijf: 1.5 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis